De statistische berekeningen van www.lexa.nl hebben uitgewezen dat zijn morgen, zondag 5 januari rond half negen de meeste bezoekers online verwachten. Het is dus het beste moment om een nieuwe date te scoren zo gezegd. Januari is een goede maand om te daten, want bij Lexa zien ze ieder jaar opnieuw aan het begin van het jaar een stijging in het aantal aanmeldingen én in de interactie tussen reeds bestaande members.

Online Dating
Online Dating

De feestdagen zijn voorbij
Mensen hebben de feestmaand december achter de rug en staan open voor een nieuwe relatie, logisch gevolg meer aanmeldingen bij datingsites. Daarnaast zijn de reeds aangemelde leden ook meer actief na de feestdagen waardoor er een enorme piek is in bezoekers. Lexa verwacht rond de acht miljoen bezoekers in de maand januari. Dit is te herleiden vanuit voorgaande jaren, want er is telkens weer een stijging te zien in het percentage mensen dat zich registreert.

In het kort nog eens:

– Verwacht aantal registraties rond de 8 miljoen
– Verwacht tijdstip dat de meeste mensen online zijn: 20:42
– Een verdubbeling van het aantal registraties
– Een gemiddelde stijging rond de 30% in vergelijking met vorig jaar

Het is niet gek dat mensen na de feestdagen graag een date willen, je valt in een gat als je de feestdagen met vrienden en familie hebt doorgebracht en in een keer weer alleen op de bank zit. Het is een kwestie van het nieuwe jaar goed beginnen, en waar kan je beter beginnen dan bij een online datingsite. Je kunt tegenwoordig de beste datingsites vinden die je kunt bereiken via je telefoon, je kunt gebruik maken van een dating app, zodat je op elk gewenst moment kunt communiceren met een mogelijk toekomstige date!